Jobb intervju, og stigning i prosentstilling

God kveld bloggere.

Jeg tenkte bare å ha en rask oppdatering om hva jeg har gjort i dag. Først av alt vil jeg begynne med at jeg prøvde meg på SFO jobbing i går, og trivdest utrolig godt med det. Så nå er jeg på ringevikarlisten på SFO også, så da blir det nok litt jobbing der fremover også. Jippi.

På tirsdag fikk jeg ikke mindre enn to jobbrelaterte telefoner. Den første var fra Gullfunn i Ulsteinvik, de ville ha meg inn på jobbintervju i dag, og det har jeg altså vært nå da. Føler det gikk ganske ok, men er usikker på om jeg får jobben. I tilleg ringte de altså fra SFO, og der var jeg på jobb i går. Veldig greit da.

Så, i dag ringte skjefen min i barnehagen og sa at behovet hadde steget, og lurte på om jeg var villig til å jobbe 3 dagers uke ut måneden. Dette er jo ting jeg ikke sier nei til! :)Legger ved et lit harry bilde fra da jeg gikk på skole i Bergen;) Hehe.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Life of Liv-Randi

Life of Liv-Randi

21, Ulstein

Jeg er en ung kvinne som er født og oppvåkst på Eiksund. Det er nok tidenes minste plass, men den lille bygda har våkst på meg de to/tre årene jeg har vært borte fra den. Derfor er jeg, ikke overaskende, flyttet tilbake til min barndomsbygd, her jeg og min ektemann har tatt over min bestefars hus. Her bygger vi, og bor, uten katt og kaniner, men her er til gjengjeld en og annen løvetann. Vær ikke redd for å ta kontakt om hva det skulle være.

Kategorier

Arkiv

hits