Oppussingsoppdatering (om det er et ord i det hele)

Ja, som jeg skrev i går har jeg satt mine krav til mit bopel når jeg kommer hjem. Det er bare et litestort problem... VI har for det første ikke lyst å koste på stedet noe særlig, siden vi bare skal bo der midlertidig, og sammtidig så viser det seg at man ikke bare kan ta sement og dra utover veggene. Det siste fordi veggene er malt... Joy.

Altså må jeg finne en annen måte å tette hullene i veggen på, eller så må jeg leve med de... Vel, de er ikke så ille, men om jeg skal få det slik jeg vil, kommer det til å være rett inni der jeg skal sove. Og da er jeg ikke interessert i at edderkopper og slikt skal lure seg inn på meg fra hull i veggen! Basta. Men slik det ser ut nå er operasjon oppussingsprosjekt avblåst, i hvertfal i 6 måneder til. Da blir Frank Olav permitert, og han har tid til å se skikkelig på ting.

Jeg har derfor begynt å se på evt hus som kunne være aktuelle i nærområdet hjemme, og jeg ble helt hodestups forelska i trappa i det ene huset. Jeg bare sider det, ELSK! See for yourself:Men uansett... Budet som ligger inne nå er på 1 750 000, og vel... Det blir nok mer. Så om jeg skulle lagt inn bud nå måtte det sikkert være på 1 800 000,- eller noe... Og vel, det blir stort lån det...

Ingen kommentarer

Alice

26.08.2011 kl.11:40

Nu har jag en dagens blogg tävling på min blogg!

Länk: http://medalice.blogg.se/2011/august/dagens-blogg.html

Den avslutas ikväll så skynda dig ;)

Skulle bli jätteglad om du är med!

Ha en fin dag!

/Alice

Pearlie

27.08.2011 kl.18:48

What a pretty blog you have, I love to photograph aswel :)

Majah

28.08.2011 kl.16:05

Svensk här!Bra blogg!:)

Skriv en ny kommentar

Life of Liv-Randi

Life of Liv-Randi

21, Ulstein

Jeg er en ung kvinne som er født og oppvåkst på Eiksund. Det er nok tidenes minste plass, men den lille bygda har våkst på meg de to/tre årene jeg har vært borte fra den. Derfor er jeg, ikke overaskende, flyttet tilbake til min barndomsbygd, her jeg og min ektemann har tatt over min bestefars hus. Her bygger vi, og bor, uten katt og kaniner, men her er til gjengjeld en og annen løvetann. Vær ikke redd for å ta kontakt om hva det skulle være.

Kategorier

Arkiv

hits