Grilling, tannlege og andre uinteressante ting

Det er da på sin plass å ha noen hverdagsinnlegg selv om dette skal hovedsaklig handle om utdanning og "livets skole". Så jeg tenkte jeg skulle fortelle dere hva jeg har gjort på i dag.

For første gang denne ferien har jeg stått opp av en vekkerklokke, uten at jeg skulle tjene penger på det. Jeg skulle faktisk bruke penger på det. Det som sto på timeplanen i dag var altså tannlegebesøk klokken ni, og vet dere hva? Jeg kom frem ca 10 minutter før timen begynte! Må si at jeg er meget imponert over meg selv. Jeg hadde null hull, men fikk streng beskjed om at jeg måtte begynne å bruke tanntrå, om ikke kom det til å bli meget mye dyrere neste gang jeg stakk innom. Så rett etter timen, siden jeg ikke kunne spise brunsj, dro jeg på butikken på Hareid og kjøpte tanntrå. Hehe. Frank Olav skulle en liten tur til lege for å bytte en liten badasje, så jeg vandra litt rundt i "sentrum". Det var egentlig veldig koselig. Hareid er etter min mening helt perfekt. Det mangler bare en liten kvinneklær-butikk. Kanskje det er her jeg skal starte min egen lille sjappe? Hmm, kanskje, kanskje ikke. Det er ganske hardt å overleve i markedet her da men.

Nå har jeg nettopp sett de siste episodene av "Mot i brøstet". Det er trolig den beste norske filmproduksjonen jeg har sett. Rett og slett herlig! Så nå skal Frank Olav og jeg en liten tur til Hareid igjen, og handle inn litt ting til grillen, og så skal det bli middag her i gården også. Gleder meg til nygrillet kylling, med kanskje en liten salat til? Nom nom nom.

Snakkes leserne mine<3

Ingen kommentarer

kamerasilje

01.08.2011 kl.18:42

Ha en fin dag videre :)

Life of Liv-Randi

01.08.2011 kl.18:50

kamerasilje: Takk du og!:)

Skriv en ny kommentar

Life of Liv-Randi

Life of Liv-Randi

21, Ulstein

Jeg er en ung kvinne som er født og oppvåkst på Eiksund. Det er nok tidenes minste plass, men den lille bygda har våkst på meg de to/tre årene jeg har vært borte fra den. Derfor er jeg, ikke overaskende, flyttet tilbake til min barndomsbygd, her jeg og min ektemann har tatt over min bestefars hus. Her bygger vi, og bor, uten katt og kaniner, men her er til gjengjeld en og annen løvetann. Vær ikke redd for å ta kontakt om hva det skulle være.

Kategorier

Arkiv

hits