Nasjonalisme

I dag er det å være nasjonalist det eneste som er godkjendt! Jeg nekter å høre noen som prøver å få frem sine politiske holdninger gjennom det som skjer i dag. Det er bare barbarisk. Skjerpings folkens. Folk er hungrige på mer informasjon, og heldigvis får vi endel gjennom forskjellige medier.

Jeg må si at det er mer skremmende med det som skjer på Utøya enn det som er i Oslo. Jeg må si at jeg er skremt, men mer enn skremt er jeg skikkelig arg. Det er helt grusomt at folk gjør slikt! Aaaargh. Det er ungdomer. Forbaskede idioter... Altså, skyteren ja...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Life of Liv-Randi

Life of Liv-Randi

21, Ulstein

Jeg er en ung kvinne som er født og oppvåkst på Eiksund. Det er nok tidenes minste plass, men den lille bygda har våkst på meg de to/tre årene jeg har vært borte fra den. Derfor er jeg, ikke overaskende, flyttet tilbake til min barndomsbygd, her jeg og min ektemann har tatt over min bestefars hus. Her bygger vi, og bor, uten katt og kaniner, men her er til gjengjeld en og annen løvetann. Vær ikke redd for å ta kontakt om hva det skulle være.

Kategorier

Arkiv

hits