Lite søvn - mye jobbing

God kveld lesere. 

Jeg tenkte jeg skulle holde dere oppdatert på hvordan det går med meg, i forhold til at jeg var på midnattspremiære i natt. Jeg var skikkelig skeptisk da jeg ikke hadde fått sovet skikkelig i det hele tatt da klokken nærmet seg halv fem i natt, men jeg klarte da å sove litt før klokken ringte fem på 7. Det gikk kanskje litt tregere i svingene enn det normalt sett bruker å gjøre, men det er nå bare slik det engang er når man sover for lite. Jeg hadde egentlig bare lyst å være slik som dette hele dagen... Men nei:

Uansett, så kom både jeg og "sjåføren min" (Frank Olav) oss opp, og jeg rakk faktisk å være på jobben fem minutter før jeg egnetlig starter. Stort øyeblikk folkens! Hehe. Jeg klarte faktisk å holde meg våken gjennom hele jobbdagen uten videre problem også. Dette facinerte meg egentlig ganske kraftig. Men når jeg tenker på det så var det vel kanskje en sammenheng med at jeg gikk og kostet med en kostemaskin hele dagen. Når man jobber er det litt vanskelig å sovne, i hvertfal når det er fysisk arbeid.

Etter jobben stjal jeg bilen til pappa (han satt på ja) og kjørte til Kjeldsund. Der var jeg en liten stund og hjalp til å male litt i kjelleren der. Så nå blir det altså nydelig og hvitt, og ikke "travelt" og blått slik som det var. Litt åpnere av hele greia gitt.

Nå sitter jeg bare på senga hjemme, og prøver å ikke tenke på at jeg er sliten, har vondt i ryggen og at jeg er så trøtt at jeg snart stuper. Jeg skal holde meg våken litt til nemmelig! Minst en time! Hehe. Vi får nå se på det...

Men nå tenkte jeg at jeg skulle prøve ut den nye neglefilen som jeg fikk i posten i dag, og kanskje lese den ene av de to bøkene som også kom i posten i dag! Hurra! Jeg elsker å få post. Skulle bare ønske det kom uten regning...

Da snakkes vi lesere <3

Stikkord:

Ingen kommentarer

mnkri

13.07.2011 kl.22:39

sv// Tusen takk! ;)

Skriv en ny kommentar

Life of Liv-Randi

Life of Liv-Randi

21, Ulstein

Jeg er en ung kvinne som er født og oppvåkst på Eiksund. Det er nok tidenes minste plass, men den lille bygda har våkst på meg de to/tre årene jeg har vært borte fra den. Derfor er jeg, ikke overaskende, flyttet tilbake til min barndomsbygd, her jeg og min ektemann har tatt over min bestefars hus. Her bygger vi, og bor, uten katt og kaniner, men her er til gjengjeld en og annen løvetann. Vær ikke redd for å ta kontakt om hva det skulle være.

Kategorier

Arkiv

hits