Syk syk

Da jeg sto opp i dagtidlig var jeg helt normal, bare dødtrøtt, som alltid. Hehe. Men da jeg begynte å gkøre ting, og gjøre meg klar til å faktisk gå på jobb begynte jeg å bli skikkelig dårlig, det tok meg hele 25 minutter lenger enn vanlig å få på meg klærne og komme meg ut døra, og jeg holdt faktisk bare tre timer på jobb. Det var helt grusomt, for jeg skal jo bare jobbe der i to uker, så vil jo være der når jeg kan... Men i dag kunne jeg desverre ikke mer:(

Så da ble det til at Frank Olav hentet meg på jobben, og når vi kom hjem la jeg meg rett ned og bare slappet av. Jeg sov ikke, men gjorde fint lite annet heller. Etter en time eller to med absolutt ingenting følte jeg meg bra nok til å gå en liten runde i huset. Da så jeg på Frank Olav som var i full gang med å klippe/sage/rive ned skogen som er ved siden av huset her. Jeg ble sittende ute enstund og se på, men ble ganske fort dårlig igjen, så jeg gikk inn igjen og slappet av enda litt til. Da Frank Olav hadde drept skogen, og sprunget gjennom dysjen laget han taco til meg og svigermor. Det er ikke farlig å være syk når man til og med får ferdig middag:)

Og nå sitter jeg og slapper av ennå litt til. Guri for en lite givende dag, men jeg har da fått gjort litt, til tross for at helsen min ikke er med meg.

Hva har så dere gjort i dag? :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Life of Liv-Randi

Life of Liv-Randi

21, Ulstein

Jeg er en ung kvinne som er født og oppvåkst på Eiksund. Det er nok tidenes minste plass, men den lille bygda har våkst på meg de to/tre årene jeg har vært borte fra den. Derfor er jeg, ikke overaskende, flyttet tilbake til min barndomsbygd, her jeg og min ektemann har tatt over min bestefars hus. Her bygger vi, og bor, uten katt og kaniner, men her er til gjengjeld en og annen løvetann. Vær ikke redd for å ta kontakt om hva det skulle være.

Kategorier

Arkiv

hits