Eksamen, nærver og planking

I dag har jeg vært på skolen og leste/diskuterte til eksamen. Det var egentlig en ganske rolig og koselig dag. Litt vemodig å tenke på at det kanskje er siste gang jeg ser noen av de jeg så i dag, men håper på å se alle igjen til høsten da! Men det er jo ikke sikkert. Hehe. Men time will show!

Etter skolen dro jeg og Frank Olav inn til byen for å trekke lit.. vel, ikke frisk luft, men å få litt bergen by sun. Det er alltid like koselig. Da vi satt på en benk i parken utenfor teateret der, så kommer det en jeng gutter som begynner å stille seg rundt en statue, og ha kamera og alt slikt. Alt kjæresten min får ute er "E ikkje det der son..." før den ene gutten hoppet opp på statuen sitt hode (det var av en mann som var ca like høy som ham som gjorde dette) og planket. Han holdt på å ramle på hode ned (noe som trolig kunne fått stygge følger) men det gikk altså bra denne gangen. Good for you planker! Og Hva ser jeg når jeg kommer hjem? Dette:HAHA! Bra folk har mye å ta seg til en tirsdag ettermiddag klokken 5. Men for all del. Fin deko i byn!

Men nå skal jeg begynne å se litt på notatene fra i dag, og gå og legge meg. Klar for eksamen i morgen? Vel, det vet jeg i morgen etter eksamen;) Break a leg for me!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Life of Liv-Randi

Life of Liv-Randi

21, Ulstein

Jeg er en ung kvinne som er født og oppvåkst på Eiksund. Det er nok tidenes minste plass, men den lille bygda har våkst på meg de to/tre årene jeg har vært borte fra den. Derfor er jeg, ikke overaskende, flyttet tilbake til min barndomsbygd, her jeg og min ektemann har tatt over min bestefars hus. Her bygger vi, og bor, uten katt og kaniner, men her er til gjengjeld en og annen løvetann. Vær ikke redd for å ta kontakt om hva det skulle være.

Kategorier

Arkiv

hits