En helg i Bergen

Denne helgen har mamma vært i Bergen sammen med meg og Frank Olav. Det var skikkelig hyggelig, og det ble endel shopping;) Etter en fin helg er det nå tid for den andre eksamenen min! Jeg gruer meg egentlig ikke spesielt mye, men jeg er litt redd for at jeg skal begynne å skrive bokmål da, siden det er en nynorsk eksamen! Men det kommer nok til å gå helt fint.

Etter den eksamenen skal jeg slappe av litt, og kanskje jeg får overtalt Frank Olav til en tur på Stoff og Stil. Om ikke så skal jeg legge meg tidlig, og kose meg. Senere i uka skal jeg lese som en helt, og så er det klart for eksamen i Pedagogikk og elevkunnskap onsdag 1. juni!:D Weee. Så er det sommer!<3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Life of Liv-Randi

Life of Liv-Randi

21, Ulstein

Jeg er en ung kvinne som er født og oppvåkst på Eiksund. Det er nok tidenes minste plass, men den lille bygda har våkst på meg de to/tre årene jeg har vært borte fra den. Derfor er jeg, ikke overaskende, flyttet tilbake til min barndomsbygd, her jeg og min ektemann har tatt over min bestefars hus. Her bygger vi, og bor, uten katt og kaniner, men her er til gjengjeld en og annen løvetann. Vær ikke redd for å ta kontakt om hva det skulle være.

Kategorier

Arkiv

hits