Kveldssveis

Jeg elsker kveldene og nettene. Det er skikkelig fredelig, og man kan bare gjøre akkurat det man selv vil! Det er helt fantastisk. Jeg er nok litt nattmenneske. Skulle ønske man kunne ha det slik hele livet. Strengt tatt er jeg ganske stressa i forhold til eksamen og slikt, men i dag har jeg lest bare 20-30 sider, og jeg kan ikke si at jeg har dårlig samvittighet, for pauser må man ha av og til. Jeg skal ha en på 17 mai også, men ellers er det vel lesing hvær dag. Men på natten og kveldene er det herlig stille og rolig i både meg om i omgivelsene mine. Det er nå jeg skulle satt meg ned med symaskinen og blitt ferdig med noen prosjekter som ikke krever meg. Men som bare krever at jeg fokuserer. Det er herlig! Men ikke i kveld... Kjolen min er for tiden på manekengdukken min i Bergen, og selv om jeg har med meg to prosjekter oppover nå er jeg ikke sikker på om jeg gidder å begynne på de nå. Men men.

Jeg har foresten tatt bilde av meg selv akkurat slik jeg er nå. Trøtt og i min egen værden! Got to love it;) heheHehe. Lekkert. Men men.

Er det foresten noen som har peiling på et programm som man kan designe klær i til pc? Helst gratis.. Thanks!!

Og om du nå gidder å lese mer, så kan jeg informere om at jeg har kjøpt meg outfit til 17 mai i dag! Nye sko og ny kjole:) Alt til 600,-. Så må si meg fornøyd med det! Men legger ikke ut bilder før 17 mai!;)

Ingen kommentarer

Silje Helen

12.05.2011 kl.00:44

Du er så pen :O <3

frankolavh

12.05.2011 kl.15:43

eg er helt enig :)

Life of Liv-Randi

12.05.2011 kl.15:44

Silje Helen: Tusen takk:) Du er meget pen selv!:)

Life of Liv-Randi

12.05.2011 kl.15:44

frankolavh: Du må jo faktisk være enig da... Du er jo typen min;) Men du er søt du og ja<3

Skriv en ny kommentar

Life of Liv-Randi

Life of Liv-Randi

21, Ulstein

Jeg er en ung kvinne som er født og oppvåkst på Eiksund. Det er nok tidenes minste plass, men den lille bygda har våkst på meg de to/tre årene jeg har vært borte fra den. Derfor er jeg, ikke overaskende, flyttet tilbake til min barndomsbygd, her jeg og min ektemann har tatt over min bestefars hus. Her bygger vi, og bor, uten katt og kaniner, men her er til gjengjeld en og annen løvetann. Vær ikke redd for å ta kontakt om hva det skulle være.

Kategorier

Arkiv

hits