Beklager lite liv!

Life if Liv... Men for tiden er det lite meg og mye skole. BAH! Som jeg gleder meg til kvelden 2. Juni!<3 Den siste eksamenen er 1. juni, og jeg får heldigvis svar med en gang. Men minuset er at den er munntlig. Men den er raskt over, og det skal mer til å stryke. Flott!

Men aller først er det norskeksamen 23.mai. Og jeg tror jeg skal klare det ca like bra som sist! Da klart jeg en C, og jeg er meget fornøyd med det! Jeg fikk tross alt 2 på eksamen på vgs:S Ikke godt forbilde med andre ord! C tilsvarer for øvrig 4. Så det er faktisk en fordobbling av forståelse! Men det var bokmål på den jeg fikk til bra, og nynorsk på den jeg fikk 2 på. Så vi får se hva jeg får på nynorsk til eksamen nå da! Jeg tror kanskje jeg legger om bloggen min til nynorsk for anledningen... BARE TIL 23 MAI ALTSÅ! :)
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Life of Liv-Randi

Life of Liv-Randi

21, Ulstein

Jeg er en ung kvinne som er født og oppvåkst på Eiksund. Det er nok tidenes minste plass, men den lille bygda har våkst på meg de to/tre årene jeg har vært borte fra den. Derfor er jeg, ikke overaskende, flyttet tilbake til min barndomsbygd, her jeg og min ektemann har tatt over min bestefars hus. Her bygger vi, og bor, uten katt og kaniner, men her er til gjengjeld en og annen løvetann. Vær ikke redd for å ta kontakt om hva det skulle være.

Kategorier

Arkiv

hits