Sommer og sol

Vel, det er kanskje litt tidlig å si at det er sommer enda, men sol er det hvertfal ingen tvil om at det er! Nydelig er det! Men guri så sliten man blir når det er så varmt som det er i dag... Jaaa ja! Man trenger det sier jeg bare. Det blir så mye lettere å stå opp når det er varmt ute vs at det er kalt ute!:) Nemmelig! Men nå skal jeg ut til eksamensboka "Før jeg brenner ned" av Gaute Heivoll om jeg ikke tar helt feil? Jeg liker bøkene vi har i litteratur jeg... <3 Hihi. I sommer skal jeg foresten lese resten av skammer serien, og så skal jeg begynne på "Min Kamp 1". Om den er bra skal jeg lese hele serien hadde jeg tenkt, og til nå er det på 6 bøker. Så vi får se vi får se!:)

PS: Nei jeg har ikke fått en stor sommerjobb. Jeg har en på en uke, og så har jeg forhåpentligvis en på tre uker. Så får vi se! Uansett er det to måneder igjen av sommeren. Og det skal være mer enn nok til å lese ut 9 bøker!:)

Nyt sola og spis en jorbæris!:D

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Life of Liv-Randi

Life of Liv-Randi

21, Ulstein

Jeg er en ung kvinne som er født og oppvåkst på Eiksund. Det er nok tidenes minste plass, men den lille bygda har våkst på meg de to/tre årene jeg har vært borte fra den. Derfor er jeg, ikke overaskende, flyttet tilbake til min barndomsbygd, her jeg og min ektemann har tatt over min bestefars hus. Her bygger vi, og bor, uten katt og kaniner, men her er til gjengjeld en og annen løvetann. Vær ikke redd for å ta kontakt om hva det skulle være.

Kategorier

Arkiv

hits