Midt på natta oppdatering

Nå har jeg akkurat mekka litt på en av jeansene mine... Hamsteren min (som jeg nå har gitt bort, av helt andre grunner btw) spiste hull på baksiden av knærne på den, så jeg måtte gå litt drastisk til værks for å "redde" den... Jeg er ikke fornøyd, men når man er oversiced, så er det ikke lekkert med shorts uansett hva man gjør tror jeg. Men men, den funker da til å male hus i og slikt da. Og så er den lett, og jeg får brune lår også. Så skal vel ikke klage. Gidder egentlig ikke å legge ut bilder av den heller, den ble ikke vellykket.

Men jeg er hjemme folkens! Jeg er på sunnmøre! Men, ja det er et men her, jeg skal lese endel til eksamen. Så det blir nok neppe for mye farting på meg da. Man må såklart hilse på folk når man er hjemme, og jeg har da gjort endel i dag til tross for at jeg har kommet gjennom hele 85 sider av pensum da. Men har en følelse av at det kommer til å ta tid før jeg kommer meg opp i morgen. Men ok, slik er det noen ganger.

Noen bilder fra forige helg på Karmøya foresten, husker jeg lovte dere noen slike. Legger også ved fra de siste ukene i Bergen:
Ja, det er den siste tiden min. Og i morgen hadde jeg tenkt å anbefale en blogg til dere. GLED DERE! Det er faktisk en av de beste bloggene jeg har lest til nå. Det er kanskje fordi den treffer meg ekstra godt, men ja, gled dere!

Natta<3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Life of Liv-Randi

Life of Liv-Randi

21, Ulstein

Jeg er en ung kvinne som er født og oppvåkst på Eiksund. Det er nok tidenes minste plass, men den lille bygda har våkst på meg de to/tre årene jeg har vært borte fra den. Derfor er jeg, ikke overaskende, flyttet tilbake til min barndomsbygd, her jeg og min ektemann har tatt over min bestefars hus. Her bygger vi, og bor, uten katt og kaniner, men her er til gjengjeld en og annen løvetann. Vær ikke redd for å ta kontakt om hva det skulle være.

Kategorier

Arkiv

hits