Masaker i Bergen

Ja... Nå har altså politiet fått inn en melding om en masakre på en skole som jeg går forbi på veg til skolen min. Det er ganske merkelig, men det var ganske mange bra bilder av politi i full utrykkning da. Jeg får meg ikke helt til å tro at det er en reel trussel det her, mer trolig bare noen som har kjeda seg, eller tapt et veddemål eller noe. Enten det, eller så er det noen som har seriøse problemer. Men men, skarpskytteren på taket skulle vel få fikset det?

Men det å legge ut at alle tilgjengelige politi i Bergen er her... Det er litt dristig synest jeg. For hva da om noen raner en bank eller noe, fordi de ser at nå er den perfekte timinge... Just saying. Knis. Men men. Nå skal jeg ut en tur med min kjære, så vi snakkes.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Life of Liv-Randi

Life of Liv-Randi

21, Ulstein

Jeg er en ung kvinne som er født og oppvåkst på Eiksund. Det er nok tidenes minste plass, men den lille bygda har våkst på meg de to/tre årene jeg har vært borte fra den. Derfor er jeg, ikke overaskende, flyttet tilbake til min barndomsbygd, her jeg og min ektemann har tatt over min bestefars hus. Her bygger vi, og bor, uten katt og kaniner, men her er til gjengjeld en og annen løvetann. Vær ikke redd for å ta kontakt om hva det skulle være.

Kategorier

Arkiv

hits