Karmøy oppdatering

Nå sto jeg akkurat opp til enda en nydekig og solfyllt dag på Karmøya. Det er skikkelig herlig her! På fredag var jeg og Frank Olav på Amfi her nede, de hadde lenge opent. Der kjøpte vi noen øredobber og to neglelakker. Nydelig. Helt på kvelden gikk vi oss en kjærestetur på stranden nedom her. Jeg har noen bilder av oss, og av solnedgangen, men har ikke mulighet til å legge de inn her, så kommer et innlegg senere i kveld med bare bilder tenkte jeg:)

I går startet dagen med en tur til gullsmeden rett oppi gata her. Der så vi på forlovelsesringer faktisk. Litt usikker på hvordan de kommer til å bli, men vi begynner å bli enige tror jeg:) Etter det gikk turen til gården til sønnen til de vi bor hoss. Det var i overkant av 300 sauer der, og det var til nå 170 lam.. Det er ganske så mye ja:) Vi fikk hilse litt nærmere på de ni flaskelambene. Etter en rask middag gikk turen til Skudeneshavn (vi bor på Åkra ja..) Der gikk vi rundt i gatene og i en park og bare nøt solen og varmen. Jeg fikk meg noe dilldall til prosjektene mine, og Frank Olav kjøpte seg et nøste og strikkepinner som så ut som slush! HIHI! Da det led mot natt var Renate og typen komt igjen fra Stavanger, så vi møtte de, og fikk oss litt nattmat og bare snakka. Det var skikkelig koselig:)

I dag skal vi til en kirke en eller annen plass. Det var noe med en stein som nesten kom inn i kirka, og da var det verdens undergang eller noe... Ellers så skal vi hjem til hybelen i Bergen. Så da skal dere få bilder. Lover!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Life of Liv-Randi

Life of Liv-Randi

21, Ulstein

Jeg er en ung kvinne som er født og oppvåkst på Eiksund. Det er nok tidenes minste plass, men den lille bygda har våkst på meg de to/tre årene jeg har vært borte fra den. Derfor er jeg, ikke overaskende, flyttet tilbake til min barndomsbygd, her jeg og min ektemann har tatt over min bestefars hus. Her bygger vi, og bor, uten katt og kaniner, men her er til gjengjeld en og annen løvetann. Vær ikke redd for å ta kontakt om hva det skulle være.

Kategorier

Arkiv

hits